Ny reisetrend – Gå forbi køen 
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown

Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London Om oss
 

Ny reisetrend – Gå forbi køen til de store attraksjonene

Ny reisetrend – Gå forbi køen til de store attraksjonene

Mange forhåndsbestiller billetter til ulike severdigheter og andre aktiviteter på nett. Dette gjør at man sparer tid i billettkøen.
Nå får stadig flere, øynene opp for at det kan være smart å kjøpe en forbi-køen-billett. Da kan du definitivt være sikker på å få sett mye på kort tid og du får du mer tid til å nyte mat, shopping og alt annet som du måtte ønske å gjøre.

GetYourGuide selger billetter til guidede turer og andre opplevelser og kan fortelle at forbi-køen-billetter har økt i popularitet blant reisende i det siste.

Gjør deg klar for ditt London-eventyr med følgende aktiviteter:

Harry Potter-tur – Utforsk de fortryllende kulissene i Harry Potter-filmene og gå i fotsporene til favorittkarakterene dine på Warner Brothers Studio. Transport er inkludert.

St. Pauls katedral: Nyt rask adgang til Londons landemerke; St. Paul katedral. Utforsk katedralen og krypten, klatre deretter opp trappene til dens 3 gallerier og se London fra kuppelens topp.

Tower of London – Billetter inkluderer adgang til området og utstillingen av de britiske kronjuvelene. I tillegg kan du bli med på en omvisning hvor du kan reise tilbake i tid og lære om intriger, henrettelser og tortur som har foregått på stedet.

Madame Tussaud – Populært for alle aldre. Opplev glitter og glamour. Møt dine favorittkjendiser og bli fasinert av de naturtro voksfigurene.

Se andre spennende aktiviteter i London

Opplev festen med Fotball-EM 2020 i London!

BTS - Bangtan Boys konsert London


Kan du hjelpe oss med et bidrag?

Kan du hjelpe oss med et bidrag?

Har du en historie fra en Londontur, et tips, noe du husker veldig godt, noe som rørte deg, en fotballkamp du aldri glemmer, en musical du har sett osv.
Send en mail og fortell din historie slik at andre også kan ta den via våre nyhetsbrev, vår facebokkgruppe og på vår hjemmesiden.
PS. Legg gjerne med et bilde.
Send til henry@londontown.no 

Skumle steder i London

Skumle steder i London

Tower of London har mer enn 900 år med tortur og henrettelser på samvittigheten. Ikke rart at stedet er et av de mest hjemsøkte stedene i hele England. Spesielt er det konene til Kong Henry den åttende som ikke har funnet roen, naturlig nok. Du kan for eksempel støte på Anne Boleyn, kone nummer to, vandrende i gangene. Og det er ikke alltid hun har hodet med seg.

Mens du er i disse traktene kan du toppe opplevelsen med en spøkelsestur i Londons gater. Her patruljerte dødsengler sammen med skurker og grusomme tyranner. Og her kan du også følge sporene til beryktede mordere som Jack the Ripper.
 

London musical og teaterbilletter
 

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Sjekk oss på Blog, Facebook, Instagram, YouTube

Kontor i London · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet