Besøk byen du er så glad i til meget gode priser!
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown

Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London Om oss


Utforsk spennende Greenwich

Utforsk spennende Greenwich

Greenwich i sydøstlige London er blant annet kjent for at meridianlinjen går her. Gjør en liten avstikker neste gang du er i London – Greenwich er verdt et besøk!

Greenwich er på mange måter en supermoderne bydel, ikke minst reisen dit på det førerløse DLR-toget er veldig high-tech. I 2012 fikk bydelen også en ny taubane over Themsen og en egen sandstrand. Men Greenwich har også en rik historie og mange vakre, gamle bygninger. Vi guider deg til en herlig miks av gammel og nytt i London hotteste nabolag.

Det marine Greenwich
Greenwich ligger ved elven og mye av sjelen ligger i det marine arvet. Det store skipet Cutty Sark som seilte med det britiske Ostindiske kompaniet har kastet anker for godt.
Det har blitt gjennomført et omfattende restaureringsarbeid på skipet.
Premiereturen gikk til Kina allerede i 1870. Gå ikke glipp av et besøk på National Maritime Museum der du kan lære deg mer om Londons maritime historie.

Verdensarvmerket park og kjent linje
I Greenwich Park ligger The Royal Observatory og The Royal Naval College og hele området er verdensarvmerket. Parken er en miks av gammelt og nytt – de historiske bygningene på den ene siden av elva møter de moderne skyskraperne på den andre siden.
På en høyde i parken ligger The Royal Observatory – Londons eneste planetarium, og det er mest kjent for at det er meridianlinjen ligger.
Den tenkte linjen som strekker seg fra Nordpolen til Sydpolen er skillet mellom den østlige og vestlige delen av jordkloden, og er nullpunktet for å måle lengdegrader. Linjen er også en markering for Greenwich Mean Time (GMT) som er utgangspunktet for verdens tidssoner.

Slik kommer du deg til Greenwich
Greenwich ligger i kollektivtrafikkens sone 2. Fra stasjonen Bank i sentrale London kan du ta DLR-toget til stasjonene Cutty Sark eller Greenwich.
Det tar cirka 20 minutter.
Du kan også ta t-banens linje Jubilee Line fra for eksempel Waterloo og gå av på North Greenwich som ligger i nærheten av O2 Arena. Et annet hyggelig alternativ er å ta elvebåten fra sentrum. Den kan du hoppe på fra Embankment der London Eye står.
I 2012 åpner også en taubane som kommer til å gå fra North Greenwich til den nye holdeplassen Emirates Royal Docks på den andre siden.

 

Opplev festen med Fotball-EM 2020 i London!

Opplev festen med Fotball-EM 2020 i London!

Eksklusivt tilbud til deg som mottar vårt nyhetsbrev:
Bli med på årets største fest i sommer i London! I løpet av fire uker skal europamesterskapet i fotball holdes i mange storbyer rundt omkring. La ikke sjansen gå fra deg. Ta med deg kjæresten, kompisen eller moren din til London – og delta i fotballfesten!

Vi har billetter i tre kategorier:
Kategori 1: Langside/hjørne
Kategori 2: Kortside/hjørne
Kategori 3: Langt oppe, trolig bak mål

Spilleplan EM-2020 i London:
England - Kroatia 14. juni. Pris fra £915 for pakke med billett og hotell.
England - Norge eller Skottland 19. juni. Pris fra £655 for pakke med billett og hotell.
England - Tsjekkia 23. juni. Pris fra £785 for pakke med billett og hotell.
8-delsfinale 27. juni. Pris fra £720 for pakke med billett og hotell.
Føreste semifinale 7. juli. Pris fra £1370 for pakke med billett og hotell.
Andre semifinale 8. juli. Pris fra £1370 for pakke med billett og hotell.
FINALE 12. juli. Pris fra £2775 for pakke med billett og hotell.

Disse prisene inkluderer 2 døgn i delt dobbelt/twinroom på President hotell inkl. engelsk frokost, kampbillett levert på hotellet samt alle skatter og serviceavgifter. 
OBS! Dette er dagens priser, men de vil kunne variere i tiden framover. Alle er fra.. priser.
Alle matcher spilles på Wembley Stadium.
Send en mail til henry@londontown.no med dine ønsker så setter vi sammen en pakke og gir tilbud. Eller ta en titt på kampoppsettet her

Musikaler du må få med deg

Musikaler du må få med deg

Les Miserables feirer sitt 35-års jubileum i 2020 og er verdens lengstlevende musikal.
Historien utspiller seg under den franske revolusjonen, og beskriver både lidenskap og ødeleggelse.
Misérables en fengslende historie om knuste drømmer og gjengjeldt kjærlighet, lidenskap, offer og frelse.
Billetter Les Miserables

Løvenes Konge forblir London nummer én av West End musicals – og er en uforglemmelig teatralsk opplevelse for besøkende fra hele verden. Dette er den mektig og rørende historien om Simba – det episke eventyr om hans reise fra den storøyd ungen til sin skjebnerolle som konge av Pridelands.
Billetter Lion King

School of Rock har tatt London med storm. Musikalen er basert på filmen med samme navn.
Historien handler om Dewey Finn som ønsker å bli rockestjerne, men som må ta seg jobb som lærer.
Etterhvert får han med seg elevene til å gjennomføre sin store drøm.
Vi får servert 14 fartsfylte sanger av ingen ringere en Andrew Lloyd Webber.
Her er det bare å ta på seg rockskoene og la seg rive med i utrolige gitarriff og romantiske svisker.
Billetter School of Rock

The Phantom of the Opera fortsetter å fengsle publikum i West End, etter mer enn 12.000 forestillinger. Andrew Lloyd Webbers hypnotiserende historie sammen med fantastiske spesialeffekter, magisk kombinert for å bringe denne tragiske kjærlighetshistorien til liv hver kveld.
Billetter The Phantom of the Opera

The Book of Mormon er en hysterisk morsom musikalsk komedie. Stykket ble første gang vist i 2011. Musikalen er en satirisk framstilling av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges, om tro og praksis og den positive kraften til kjærlighet og tjeneste.
Våre to misjonærer lærer at det er ikke så lett å spre sitt budskap i et land plaget av AIDS, fattigdom og vold!
Billetter The Book of Mormon

Mamma Mia er et fyrverkeri av en musical, og et must hvis du ikke har sett den tidligere.
Musikalen tar utgangspunkt i historien fra filmen med samme navn. En historie om kjærlighet og vennskap. Her får du oppleve 20 av de største ABBA hits.
Mer en 40 millioner mennesker verden over har opplevd denne oppsiktsvekkende musikalen siden det hele begynte tilbake i 1999.
Billetter Mamma Mia

Thriller – Live er en spektakulært, fartsfylt musical som hyller den 40-år lange karrieren til Michael Jackson og Jackson 5.
Thriller – Live har over to timer med hitlåter i et show i verdensklasse som kjennetegnet deres legendariske liveopptredener. Jackson-sangene blir levert av en utrolig talentfull rollebesetning og live band.
Her får du gjenhør med mange av de største hits, som bla: I Want You Back, I’ll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She’s Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song og Thriller.
Billetter Thriller – Live


Topp reisemål for jentetur og den beste shoppingen

Topp reisemål for jentetur og den beste shoppingen

London har alt for en god jentetur; restauranter, butikker og gallerier i verdensklasse. Dessuten; mange har vært her før. Dermed er det ingenting dere absolutt MÅ ha på blokka. Slik kan dere kose dere med kafeer og shopping og bare nyte tiden sammen i jentegjengen. Endelig kan du slentre en hel dag på Tate Modern eller krølle deg sammen i en sofa på en av alle bokkafeene.

Nordmenn liker å sjekke inn på St Giles. Det er forståelig, rett ved Oxford Street og British Museum. Hvis dere ønsker dere litt kulturelt påfyll på Londonferien kan dere ta en titt på gratis aktiviteter i London i vår blog.

Vi kan også tilby et uttal av severdigheter og aktiviteter på jenteturen. Ingen jentetur er komplett før det er gjennomført et lite maratonløp innom de uttallige butikkene og kjøpesenter.

Det finnes noen varehus som har blitt så kjente at man helt enkelt ikke bør gå glipp av:

Harrods
Alle som har vært i London har sannsynligvis vært innom Harrods – men det finnes mange grunner til å gå hit igjen. Å gå blant delikatessebutikkene i nederste etasje er en av høydepunktene.
Adresse: 87-135 Brompton Road 
Holdeplass: Knightsbridge

Hamleys 
Et leketøy-paradis for både store og små barn. Her finner du syv etasjer med hyllene stappfulle av bamser, dukker, lego og alle mulige slags leker.
Adresse: 188-196 Regent Street 
Holdeplass: Oxford Circus

Kule kjedebutikker
Langs Oxford Street ligger de store kjedenes flaggskip på rekke og rad. Mange av butikkene finnes også i Norge, men utvalget kan ikke sammenliknes. Her finner du garantert ting som ingen andre har hjemme.

Top Shop 
Den største butikken ligger ved Oxford Circus, og her finner du flere etasjer med klær og accessories. Top Shop har ofte spennende samarbeid med designere, og sko-avdelingen er super.
Adresse: 214 Oxford Street 
Holdeplass: Oxford Circus

Urban Outfitters 
En eklektisk miks av designklær, sko og interiør. Her finner du kule street-klær, kitschete ting og tang og morsomme accessories.
Adresse: 200 Oxford Street (også butikker i Convent Garden og på Kensington High Street) 
Holdeplass: Oxford Circus

Liberty 
Dette gamle, ærverdige huset er en vinner for fine gaver. Her finner du alt fra klær og accessories til skjønnhetsprodukter, kjøkkenredskaper og baderomsinnredning, for å nevne noe.
Adresse: Great Marlborough Street 
Holdeplass: Oxford Circus/Piccadilly Circus

Absolute Vintage 
En perle av en second-hand-butikk som har blitt kåret til England beste vintage-butikk av bladet InStyle Magazine. Dessuten har de, ifølge Vouge, det største utvalget av sko i hele Storbritannia.
Adresse: 14 Hanbury Street 
Holdeplass: Liverpool Street/ Aldgate East

 

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Sjekk oss på Blog, Facebook, Instagram, YouTube

Kontor i London · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet