Er det dette du er mest interessert i ?
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown

Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London Om oss
 

Opplev det "ekte" London

Opplev det "ekte" London

Er det noe nordmenn ikke blir lei av, så er det å reise til London. Selv etter styret rundt Brexit så ligger London fortsatt på toppen av reisemål vi planlegger i 2019. Men det er ikke uten grunn. På drøye to timer kommer du til en storby fullspekket av opplevelser for små og store, single, par og familier. Så om du planlegger en shoppingtur, fotballtur, familietur, kjærestetur, blå-tur eller kultur-tur så byr London på det du ønsker.

Notting Hill/ Holland Park
Et besøk i bydelen vest i London, som nok er mest kjent fra filmen med samme navn, er et must for deg som er glad i avslappende kafeer som byr på gode, sunne måltider.
Opplev de ikoniske, fargerike husene og dørene som er mye fotografert i sosiale medier. Notting Hill er et eksklusivt område, hvor du finner mange gode restauranter og high-end fashion butikker.
Samtidig byr området på mye gatekunst og gode kupp på markedet i Portobello Road i helgene. Vandre rundt i smågater og finn flere berømte scener fra filmer, som blant annet brosteinsgaten fra kjente Love Actually – St. Lukes Mews.

Leicester Square/Covent Garden/Soho
Covent Garden og Soho ligger i det sentrale London og er i dag populære shopping- og turistområder. Her kan du både spise godt og tilbringe hele dagen om du vil. På kvelden bør du ta turen til Leicester Square og teaterområdet. Noe av det London er mest kjent for er teater og musikaler.
Å oppleve musikal i London er noe helt annet enn teater og musikal i Norge. Det er en opplevelse for livet. Med klassikere som Phantom of the OperaLes Miserables, Mamma Mia og Lion King så kan det neppe gå feil. Flere av klassikerne går år etter år, noe som trekker til seg store mengder turister hvert eneste år.
Planlegg gjerne på forhånd og bestill billetter om du skal på en weekendtur, så slipper du de verste køene. Tips til mødre på tur med gutter: inngå en byttehandel og se musikal på lørdag og fotballkamp på søndag. Alle ønsker kan tilfredsstilles i en opplevelsesrik by som London!

Shoreditch/Hackney
Glem masete Oxford street og ta turen til det tidligere arbeiderstrøket Shoreditch. I nyere tid har dette området vokst frem som et av Londons aller hippeste områder. Og selv om hipsternes storhetstid kanskje er over, så er Shoreditch like hipt.
Ikke uten grunn finner du de største street food markedene i området, samt “verdens største pop-up kjøpesenter” Boxpark som inneholder en rekke små container med små butikker og serveringssteder. Hipster og kaffekultur går hånd i hånd, så her finner du også kule kafeer på hvert gatehjørnet.

El Classico Barcelona – Real Madrid 18. desember

Se FC Barcelona – Real Madrid fra 8.980 per person!

Onsdag 18. desember kommer Real Madrid til et kokende Camp Nou. 
Etter en mislykket sesong er Real Madrid revansjesugne - og med kjøpet av Eden Hazard vil de kjempe for å ta tilbake tittelen som det beste laget i Spania.
FC Barcelona må med alle sine store stjernene uansett regnes som favoritt.
Som offisiell billettagant til FC Barcelona har vi et fåtall billetter
på langsiden.
Vi tilbyr kampbillett og hotell med frokost. Vi kan også hjelpe deg med å bestille fly til Barcelona.
Jeg vil gjerne se El Classico

 

Fotballreiser England

Hva med et besøk på Arsenals stadion Emitates? En tur med gutta for å se Manchester United, Liverpool eller Arsenal spille, etterfulgt av god mat og pub-til-pub runde på engelsk manér.
Vi tilbyr enkeltbilletter og pakketurer skreddersydd etter ditt ønske.
Vær raskt ute. De beste kampene blir fort utsolgt. 
Jeg vil gjerne bestille en Premier League fotballreise

 

Ikke bruk mer penger enn nødvendig!

Ikke bruk mer penger enn nødvendig!

London er kjent for dyre og snuskete hotell, men det trenger heldigvis ikke være tilfelle.
Vi har plukket ut billige og bra hotell basert på egne erfaringer. Bli inspirert, finn de beste tilbudene og start en uforglemmelig reise. 
Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. 

Reserver ditt hotell i dag!

Dette bare MÅ du få med deg

Norwegian Blues Adventure 10. november 2019 i Royal Albert Hall med Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk, Kid Andersen, Bjørn Berge, Bekken & Gjems osv. Pakke med billett og hotell fra KUN 2860,-

Billie Eilish konserter 26-30. juli 2020 i The O2 London. Pakke med billett og hotell fra 4160,-

Prog Rock Festival 28. og 29. mars 2020 med bla Rick Wakeman, Dave Brock, Barclay James Harvest, Focus, The Skys osv. Pakke med billett og hotell fra KUN 3160,-

Elton John 2. november, 2, 14 og 17. desember 2020 i O2 Arena i London. Dette er Elton Johns avskjedsturne. Benytt denne siste muligheten til å oppleve den store artisten live. Pakke med billett og hotell fra 7110,-

Diana Ross konsert 8. juli 2020 i The O2 London. Pris på forespørsel.

Celine Dion konsert 17 og 18.september 2020 i The O2 London. Pakke med billett og hotell fra 5260,-

Queen  konserter 2 - 9. juni 2020 i The O2 London. Pakke med billett og hotell fra 5260,-

Simply Red konserter 24 og 25. oktober 2020 i The O2 London. Pakke med billett og hotell fpå forespørsel
 

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Sjekk oss på Blog, Facebook, Instagram, YouTube

Kontor i London · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet