Kamper er ikke det samme uten deg 
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown

Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London Om oss


Fotballkamper er ikke det samme uten deg

Fotballturene rives vekk: – Vi har aldri opplevd maken

Interesse for fotballreiser til England kommende sesong sprenger alle tidligere rekorder. Det eneste som begrenser salget er tilgangen på billetter. Fortsetter salget som dette vil trolig Anfield snart være utsolgt for hele sesongen. Det før Liverpool FC tar imot Norwich til åpningskampen i Premier League fredag 9. august.
Vi kan fortsatt tilby meget bra billetter på Premium Seat in the Lower Tier of the new Main Stand, block L11 / L12. 

Etterspørselen etter turer til Old Trafford er også betydelig høyere nå enn det var på samme tid i fjor. Kan det være Solskjæreffekten?
Vi regner også med en stor økning av salget til Spurs kamper. Deres nye storstue Tottenham Hotspur Stadium åpnet helt på tampen av forrige sesong. En av Europas og trolig verdens mest moderne og flotteste fotballstadion.
>> Vær rask og sikre deg billett før det blir utsolgt

Synes du Liverpool og Manchester United kampene er for dyre?
Hvorfor ikke se de spille borte mot feks West Ham, Aston Villa, Watford, Chelsea,  Crystal Palace eller Arsenal.
Disse kampene er normalt billigere en å se de største lagen spille hjemmekamp. Opplevelsen og livet på tribunene står ihvertfall ikke noe tilbake på disse arenaene.

>> Fodboldrejser til vores danske kunder
>> Fotbollsresor för våra svenska kunder
 

Morsomme opplevelser for barn i London

Morsomme opplevelser for barn i London

Madame Tussauds: Verdens mest berømte voksfigurmuseum. Gå rundt blant kjendiser og kongelige og bli overrasket eller underholdt av likheter og forskjeller.

Harry Potter i Warner Brothers Studio: Ta en buss fra London sentrum og tilbring en dag på Warner Brothers Studio. Der kan du gå bak kulissene på innspillingsstedene for Harry Potter-filmene og se rekvisitter og kostymer.

KidZania London: Dette er en kul miniatyrby hvor du kan teste ulike yrker gjennom rollespill. Vær en brannmann, en postmann eller skuespiller for en dag. For barn mellom 4 og 14 år. Alle barn får et spesielt armbånd som gjør at de bare kan forlate området sammen med den voksne de kom dit med.

London Eye: Hjulet som opprinnelig ble bygget for å feire tusenårsskiftet, og som bare skulle vare en kort periode, er nå en permanent turistattraksjon i London. Det er en av verdens største pariserhjul og utsikten er fantastisk. 135 meter over bakken kan du blant annet se House of Parliament med Big Ben og Westminster Abbey. Litt lenger unna vil du se toppen av St Pauls katedral og Windsor Castle.

Science Museum: Syv etasjer med interaktive og spennende utstillinger som dekker alt fra romreise til den industrielle revolusjon. Her får du vite hvordan luftballonger fungerer, hva astronauter gjør i rommet og hvordan det ser ut under havflaten.

London Zoo: Opplev tigre, gorillaer, løver, pingviner, aper og mange flere dyr i London Zoo. Dyrehagen ligger i den nordlige delen av Regent's Park.
 

Championship i London 2019 - 2020

Opplev Championship i London med Queens Park Rangers eller Fulham.
Disse kampene er ofte mye rimeligere en Premier League, så hvorfor ikke ta med deg en Championship kamp når du først er på fotballweekend i London.
>> Sesongen 2019 - 2020 med Fulham
>> Sesongen 2019 - 2020 med Queens Park Rangers

Community Shield 2019 på Wembley 4. august

Vi har billetter både sammen med Liverpool og Manchester City tilhengere.
>> Sikre deg billetter iblant Liverpool-supportere
>> Sikre deg billetter iblant Manchester City-supportere


Norwegian Blues in The Hall

10. november 2019 inntar det beste av norske bluesartister den legendariske Royal Albert Hall i London. Her får du oppleve kremen av norske bluesartister. Pakke med billett og to døgn på hotell fra 2680,- pr person.
>> Sjekk ut og bestill. begrenset antall billetter
 

Elton John konsert London

 

Londontown-teamet ønsker deg en fin dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Sjekk oss på Blog, Facebook, Instagram, YouTube

Kontor i London · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet