London - Hvilken bydel passer for deg?
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown

Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London London tips

 

Hvilken bydel passer for deg?

Hvilken bydel passer for deg?

London er enorm, og du rekker ikke hele byen på en helg. Vil du shoppe, feste eller gå på flotte restauranter? Her kan du lese om noen av de mest populære bydelene for å finne ut hvilket område du bør fokusere på.
 

Soho: Sentralt og trendy
Tidligere var Soho kjent som et loslitt område med strippeklubber og obskure barer. Men de siste 20 årene har området blomstret. Nå finner du noen av Londons hippeste kvartaler her, selv om mye av den gamle rufsete følelsen finnes fremdeles.
Her er det nå tett med anerkjente restauranter, små søte kafeer og bruktbutikker, men også en del turistfeller å passe seg for.
Nabolaget ligger sentralt mellom Oxford Street og Piccadilly Circus. Soho grenser også mot Covent Garden og West End.
Blant attraksjonene er varehuset Liberty’s og myteomspunne Carnaby street som var et motemekka på 60-tallet.
Her kan du spise: 
Lina Stores i Soho er sannsynligvis byens beste og mest prisgunstige italienske spisested. Det har vært i området siden 40-tallet og serverer fersk pasta i en tvers igjennom turkismalt restaurant. De har også en deli et annet sted i Soho hvis du vil kjøpe med deg frisk ost, trøfler eller andre italienske delikatesser. Adresse: 18 Brewer St, Soho

Reise til London. Fra 332,-

Notting Hill og South Kensington – eksklusivt men koselig
Populære turistmål her er blant annet Notting Hills Portobello Market, et marked som holdes på Portobello Road flere ganger i uken. Her selges alt fra lokalprodusert mat til vintageklær, og du kan mette magen ved mange matboder.
Her er du også nær Knightsbridge og det verdensberømte varemagasinet Harrod’s, hvor det sies at man kan kjøpe hva som helst. (Den mest berømte «varen» var en levende løve som to menn kjøpte på 70-tallet).
I samme område er det også flere kjente museer som Victoria and Albert.
Her kan du spise: 
Farmacy i Notting Hill spesialiserer seg på plantebasert mat. Adresse: 74–76 Westbourne Grove

Shoreditch – Ung, hipp og mye fest
Shoreditch er et ungt nabolag preget av klubbliv, hippe barer og kafeer, samt sine hipster-innbyggere.
Old street er områdets mest kjente gate. Her er også det berømte markedet hvor du kan kjøpe vintageklær, gamle LP-er og lokalprodusert kunst.
Det skjer mye i disse kvartalene, og det er vanlig at ulike arrangementer settes opp, alt fra midlertidige matmarkeder til pop-up klubber.
Hackney, Dalston og Hoxton er nærliggende områder med samme ånd.
Dette nabolaget passer for deg som liker liv og røre, og som gjerne vil feste på Londonturen.
Her kan du spise: 
Bounce har en stor bar og flere bordtennisbord. På menyen er blant annet pizza og mange andre småretter som kan deles. Adresse: 241 Old St.

Sjekk prisene på mestselgende musikaler i London

Hampstead – vakre områder uten turister
Dette er først og fremst kjent som et boligområde for mediefolk og akademikere, og er kanskje ikke så godt besøkt av turister.
Hampstead er på mange måter et undervurdert nabolag. Det finnes riktig nok ikke mye shopping og uteliv, men det er likevel gode kafeer og restauranter her. Området har også en av Londons beste parker: Hampstead Heath, med utsikt over hele byen, vakre turstier og flere søte dammer.
Hampstead Pergola and Gardens er en annen nydelig park, som ikke mange turister kjenner til. En pittoresk hage perfekt til å tilbringe en sommerdag i.
Kom deg til Hampstead hvis du ønsker å komme deg vekk fra turisme og i stedet vil ta en spasertur blant ekte londonere.
Her kan du spise: 
Brew House er et imponerende rom med høyt under taket, hvor du kan spise alt fra lunsjsalater, te og kaker til mer ordentlig mat. Adresse: Kenwood House Hampstead Lane.

Camden Town – avslappet med flotte puber
Her er det ung, kreativ og avslappet. Mange puber tilbyr levende musikk om kvelden, noen av de mest kjente er Jazz kafé og The Roundhouse.
Store deler av året arrangeres det også markeder her av ulikt slag. Fremfor alt er de kjent for markedet ved Regent’s Canal.
Her kan du spise:
Colonel Fawcett, er en prisvinnende restaurant med koselig stemning. Her kan du spise klassikere som fish and chips og ulike kjøttretter, men også mye vegansk som butternut squash med bønnerøre. Adresse: 1 Randolph St.

Mayfair – Luksus og severdigheter
Sentralt beliggende nær noen av Englands mest berømte landemerker. Herfra er du innen gangavstand til Big Ben og House of Parliament, Buckingham Palace og London Eye.
Samtidig er det et eksklusivt område med svært fine butikker og restauranter. Gå på vindusshopping for eksempel i Burlington Arcade eller besøke flere moderne kunstgallerier på Cork Street.
Hvis du vil ta en tur i parken, så er du like ved Hyde Park.
Her kan du spise: 
Coyas har en såkalt «bunnløs brunsj». Dette er den perfekte måten å starte en festlig lørdag på. De serverer retter som hjemmelaget guacamole, ceviche og tiraditos. Skyll alt ned med deres cocktailer som lagres på fat. Adresse:118 Piccadilly.
Kilde: VG Reise

Her bor du veldig sentralt i London: Sjekk hotellene

Tower of London området
Ønsker du å bo nær mange av de store severdigheter som Tower Bridge, Tower of London, Big Ben og Parlament, HMS Belfast, Tate Modern, The Shard og hyggelige St. Katharine Docks.
I området kan du bo på Tower A Guoman hotell som byr på en ideell beliggenhet. Alle rom har utsikt enten over Themsen eller St Katherine's Dock.
Besøk også Borough Market, et stort matmarked som er en stor opplevelse. For å komme hit går du bare over bruen og langs Themsen. Et absolutt must i dette området.
Her kan du spise:
Borough market tilbyr mye kortreist mat, men også mange spennede retter fra andre deler av verden. Restauranten på Tower A Guoman hotell tilbyr også retter med kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart og praktfull utsikt over Tower Bridge og Shard-skyskraperen. 
Ellers er det et stort antall restauranter og puber i Tower-området

Populære severdigheter  i London


Begrenset tilbud Spice Girls konserter. NÅ -30%

Vi har kjøpt inn flere billetter til Spice Girls konserter 13 - 15. juni 2019 på Wembley Stadium.

  • 2 døgn på President hotell i delt twin/dobbeltrom m/frokost
  • Konsertbillett til Spice Girls 13 - 15. juni
  • Leveranse av billett på hotellet
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Knalltilbud NÅ fra 2840,-
Sjekk vårt knalltilbud til Spice Girls konserter >
 

Reisegavekort på fotballtur eller en Londonweekend

Reisegavekort er den perfekte gave til så vel fødselsdag, konfirmasjon, bryllup eller bare rett og slett fordi noen fortjener det.
Gi et reisegavekort med en personlig hilsen. Kan brukes som betaling mot alle våre tjenester.
Les mer om våre reisegavekort >


Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Sjekk oss på Blog, Facebook, Instagram, YouTube

Kontor i London · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet