Nyttige tips og råd i London
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 


Velkommen til Londontown.no

 Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London I Flyreise


Ny medarbeider og nytt kontor i London

Louise harLinnea sluttet hos oss, og gått videre til en annen stilling innen reiseliv i London. Vår nye medarbeider er Linnea.
Hun er fra Gøteborg og flyttet til London i februar 2018. Linnea har tidligere bodd i Spania. Hun store interesse er fotball og reise. Hun vil, sammen med Johanna, jobbe med fotball og hotell.
Du treffer Linnea på Tlf +44 20 72 40 39 83 eller linnea@londontown.no.

Vi har også flyttet vårt Londonkontor fra Kentish Town til 17th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP .
Hvis du skal hente billetter hos oss er enkelste måten å finne oss på å ta undergrunnen til Westminster stasjon, gå forbi Parlament og langs Themsen til Milbank Tower.

TIPS: halvdagstur i London

Forrige uke gjorde jeg en halvdagstur jeg absolutt vil anbefale:
Picadilly Line fra Russel Square til Holborn stasjon. Byttet over til Central Line og kjørte til Westminster stasjon. Gikk over Westminster Bridge, og rett til venstre etter brua.
Her finner du London Aqurium, London Dungeon og London Eye. Vi besøkte London Aquarium denne dagen.
Derfra tok vi båt til Greenwich (du finner inngang til båtene rett på bortersiden av London Eye). Her besøkte vi Greenwich Observatory og Greenwich Market.
Tilbake til byen reiste vi med DLR til Bank. DLR er et førerløst tog som går tvers igjennom City, og er en spennende opplevelse.
Fra Bank tok vi Central Line til Oxford Street, og vandret til min favorittkafe Concerto i Regent Street for en pust i bakken og kaffe.
Så er en tur innom Lillywhites på Picadilly Circus alltid et must, før vi tar Picadilly Line tilbake til Russel Square.


TIPS: Reis rundt i London med ditt bankkort.
Har du bankkort med WiFi tegn på (se illuastrasjon) kan du nå reise rundt i London med både buss og undergrunn med dette.
Det er ikke lenger nødvendig å kjøpe Oystercard eller Travel Card for å komme seg rundt i byen. Du bare legger bankkortet ditt på kortleseren ved inngangen, og ved utgangen etter turen, så trekkes beløp direkte fra konto.
Har selv testet dette, og det funker supert!
 

Arsenal hjemmekamper fra KUN 1670,-

Arsenal hjemmekamper fra KUN 1840,-

Vi nærmer oss slutten på sesongen, og kan tilby Arsenal hjemmekamper i både Europa League og Premier League til meget bra priser.

  • Arsenal - CSKA Moscow 5. april. Hotell og billett fra 1670,-
  • Arsenal - West Ham 23. spril. Hotell og billett fra 2430,- 

Arsenal hjemmekamper

El Clásico nærmer seg

 Fotballreiser & billetter Barcelona kamper

Årets El Clásico nærmer seg. FC Barcelona møter Real Madrid 6. mai på Camp Nou.
Send oss en forespørsel om pris

Rolling Stones konserter til meget gode priser

Rolling Stones konsert

Har du alltid hatt lyst til å oppleve en av vår tids største musikklegender, kjenne på storbypulsen og nyte et avbrekk i hverdagen?
Sjekk vår superpakke til Rolling Stones konserter i London du garantert vil digge ;)

Vi klarte å sikre oss endel billetter til begge konsertene på London Sradium 22. og 25. mai før arrangøren ble utsolgt.
Vi kan derfor tilby pakke med billett og hotell til meget god pris.
På svartebørs er prisen for billett nå oppe i flere tusen kroner. Men her kan man blir lurt med både falske billetter og selgere som aldri møter opp som avtalt med dine billetter i London.
Tar du sjansen på dette?
Sjekk vår superpakke til Rolling Stones

TIPS: Tur ut av London - Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace er et imponerende kongelig palass i bydelen Richmond, som er kjent for å være den kongelige residensen Henrik VIII likte best. Fordyp deg i severdighetene og lydene av et av verdens største palasser, beundre den fantastiske storheten i Henriks statlige rom, og la smakssansene vekkes i de enorme Tudor-kjøkkenene. Ta deg en spasertur gjennom over 60 dekar av fortryllende hager. Audio-guider er inkludert i palassbillettene og det er turer med kostymer og foredrag som holdes hver dag, i tillegg til et ott program med sesongbetonte arrangementer.
Undergrunn: Hampton Court

Henrik VIIIs Store Hall
The Great Hall er en av Englands siste og mest storslagne av middelalderhallene, og er i tillegg et av Storbritannias eldste teatre. I den ernorme hallen er det et stort og overdådig dekorert tak med hammerbjelke, og veggene er behengt med Henrik VIIIs mest praktfulle veggtepper.

Det nye Cumberland kunstgalleri
Oppdag imponerende kunstverk fra den kongelige samlingen på dette nye kunstgalleriet, deriblant malerier av Rembrandt, Caravaggio, Holbein, van Dyck og Canaletto.

Det kongelige sjokoladekjøkken
Sjokoladekjøkkenet var i mange år skjult etter at det ikke lenger var i bruk. Det eneste kongelige sjokoladekjøkkenet i Storbritannia åpnet igjen i 2014 og det har opplevd en bemerkelsesverdig overlevelse. Utforsk historien om sjokolade i England, og beundre det otte utstyret som ble brukt til å servere sjokolade til monarkene. Du kan til og med forsøke og lage din egen georgianske sjokolade!

Faktaopplysning
Tennis var meget populært i Tudor England. Tennisbanene på Hampton Court er fra 1526.
Billetter til Hampton Court Palace

 

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i valget av din Londonreise, tilpasset ditt behov og ønsker. Vi kan tilby alt fra komplette pakker med alt du må måtte ønske deg, eller bare en enkelt billett. Alt samlet på et sted!

Når du bruker våre nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke
opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
Ønsker du å avmelde deg nyhetsbrev, og at vi sletter opplysninger om deg?
Du finner en avmeldingslink i bunnen av dette nyhetsbrevet.

Som registrert hos oss, blir du automatisk med i vår kundeklubb med mange fordeler:

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.

Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen. Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller +47 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Kontor i London · Skandinaviske ansatte · Døgnåpent servicekontor · 25 år i London

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet