Hva skjer i London i høst
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 

Velkommen til Londontown.no

 Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Hva skjer i London I Flyreise

Innhold i dette nyhetsbrevet:
- Hva skjer i London i høst
- Fotball i London
- Fakta: Flyplasser i London
- Fakta: Når er det billigst å fly
- Konserter i London

- Siste mulighet for Pink Floyd utstilling
- Fotball i Barcelona, Berlin og Paris

 

Hva skjer i London i høst

Hva skjer i London i høst

HVA SKJER I LONDON
Hva skjer i London?  Hva bør vi få med oss av severdigheter og interresante ting? Det er alltid vanskelig å svare, avhengig av om man har vært der før og fått med seg de severdigheter som man bare må se. Vi skal her prøve å gi deg tips om musicals i West End, severdigheter du bør få med deg og fotballkamper du bør se.
Vi vil hjelpe deg til en velykket weekend i London!
Hva skjer og hva kan vi gjøre i London

HVORFOR REISE MED OSS
Vi har formidlet reiser til London for reisesugne normenn i over tjuefem år. Hos oss finner du billetter til bra priser, og får mye mer ut av reisen. Det er enkelt å bestille reiser hos oss.
Vi er unik fordi vi tilbyr deg billige og KUN offisielle billetter. Du bestiller enkelt dine billetter hjemme i sofakroken og vet at du har alt på stell når du ankommer London.

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online på londontown.no
Du kan også kontakte vår personlige og erfarne kundeservice i London på tlf. +44 20 72 40 39 83. Vårt Londonkontor er bemannet med kun skandinaviske ansatte.

Fotballreiser & billetter England

London er en fantastisk by for fotballelskere. Her er det klubblag i verdensklasse og et hengivent fotballpublikum som skaper en herlig stemning på fotballarenaene.
Bestill favorittlaget ditt eller velg en kamp som passer weekendreisen din — uansett får du en opplevelse som lett blir et av høydepunktene på London-reisen.
Vi selger både fotballbilletter og hotellpakker med billett+hotell til London-lagene, både Premier League og Championship, finner du hos Londontown.
Vi har arbeidet med ligafotball i 25 år, selger kun offisielle billetter og har kompetansen som gjør at du trygt og lettvint kan sikre deg billetter til de kampene du vil se.
Hos oss finner du alle London-lag, som Arsenal, Chelsea, Tottenham, Queens Park Rangers, West Ham og Crystal Palace.

Flyplasser i London og omegn

Flyplasser i London

I Londonområdet er det totalt 6 internationale flyplasser, og flere små. Tilsammen betjener de det største antall passasjer i verden. I 2016 håndterte disse flyplassene tilsammen 163.231.321 passasjerer.

1. City (LCY). Plasser i Docklands, og SAS flyr to ganger pr dag. Mest  forretningsreisende som skal til og fra The City. Flyplassen har bare en rullebane. Ellers er det meste av trafikken her innenlands.

2. Heathrow (LHR) Ligger i Borough of Hillingdon. SAS og British Airways flyr hit fra Norge. Heathrow har to parallelle rullebaner og totalt 5 terminaler. De håndterer over 70 millioner passasjerer pr år. Herfra flys de fleste interkontinentale flyvninger. Er også under planlegging  en ny nordvest rullebane.
Fra flyplassen kan du ta Heathrow Express (15 min) eller Picadilly Line (ca 60 min) på tuben inn til byen. SAS operer fra Terminal 2.

3. Gatwick (LGW) er lokalisert i West Sussex,  ca 45 km sør for byen. Midt imellom London og Brighton. Flyplassen har bare en rullebane, og er den mest travle rullebanen i verden.
Her har Norwegian en av sine største baser i Europa. I tillegg brukes Gatwick av flere lavprisselskaper som Monarch, easyJet og Flybe.
En meget oversiktlig og grei flyplass både å lande og ta av fra. Oversiktlig og lett å finne fram. Norwegian har også utplassert egne innsjekkingsautomater, samt mange skranker.
Fra Gatwick kan du ta Gatwick Express, lokaltog mellom London og Brighton eller Thamslink.
Expresstoget går hvert 15. min og stanser på Victoria Station, hvor det er videre
undergrunnsforbindelse. Togturen tar  ca. 40 min.
Flyplassen har 2 terminaler, North og South terminal. Alle Norwegian fly lander på South terminal.

4. Luton (LTN) er lokalisert i Bedfordshire / Hertfordshire, og er den fjerde mest travle flyplassen i London. herfra flyr stort sett lavprisselskaper som Monarch og easyJet. Ingen norske selskaper flyr til Luton.

5. Stansted (STN) er lokalisert i Essex, ca 12 mil nord for byen, og er den tredje mest travel flyplassen i London. Stanstead brukes av Ryanair til og fra Norge. Flyplassen er hjemmebase for Harrods Aviation, og har fasiliteter til å ta imot VIP gjester. Bla bruker Air Force One med USA`president denne flyplassen.
Fra Stansted kan du ta Stanstead Express eller buss.

6. Southend (SEN) ligger i Essex, brukes mest til innenlands flyvninger, samt til Irland.  De er kjent for en meget rask håndtering av passasjerer og bagasje. De hevder at det skal ta 15 minutter fra du er ute av flyet til du er på jernbanestasjonen i flyplassen.
Kart over alle flyplassene i og rundt London

NÅR ER DET BILLIGST Å FLY - NÅR KJØPER DU DE BILLIGSTE BILLETTENE
Å bestille flybillett har blitt en vitenskap, men noen tendenser kan man se.
Når bør du bestille: Billigst 53 dager før avreise (spar opptil 26%)
Hvilken dag er billigst: Tirsdag (spar opptil 12%)
Hvilken dag er dyrest: Lørdag og søndag
Når bør du fly: Billigst kveld, dyrest ettermiddag (spar opptil 6%)

Å bestille billetter seinest åtte uker før avreise er ofte smart, særlig på lengre turer. Hold deg oppdatert via nettsidene til selskapene slik at det ikke kommer spesielle kampanjer like etter at du har bestilt.
Den mest punktlige flytida på døgnet er ifølge Avinor mellom klokka 11.00 og 14.00. Fra klokka 06.00-11.00 og etter klokka 14.00 er det stor tetthet på flyplassene og i lufta. Greit å vite om du skal bytte fly. Lurer du på om flyet er i rute, kan du sjekke statusen på akkurat ditt fly på Flightstats.com.

Velg riktige dager, og sats på utreise lørdag morgen og hjemreise på tirsdag kveld. Du sparer masse penger, får reise på mer gunstige flyavganger og best av alt: Du slipper flyplasskøene.
Velg gjerne forskjellige flyselskap på utreise og hjemreise. Her kan det være mye penger å spare. Fleksibilitet er nøkkelordet.

«Connection-tid» Dersom du bestiller dine egne billetter, og skal mellomlande for flybytte til neste destinasjon, velger de fleste å kjøpe gjennomgående billett.

Når du reiser papirløst. Ta et skjermdumpfoto av strekkoden eller QR-koden på telefonen, så slipper du å laste ned billetten på flyplassen. Ha alltid en kopi av billetten din printet ut i papirformat selv om du har den lagret på telefonen din. Så er du ikke rådløs selv om du går tom for strøm på mobilen.  

Ikke velg den sikkerhetskøen hvor du ser barnefamilier eller mange sikkerhetsvakter.
Mange kontrollører betyr ifølge Avinor at det ofte er opplæring på gang.

Skal du bare fly én vei til utlandet kan du spare mye penger på både å kjøpe utreisebillett og en fiktiv returbillett. Flere flyselskap har ofte billigere tur-retur-billett enn bare enveisbilletten.
Innenlands er det ikke noe å spare på dette, men kjøp heller en fleksibel returbillett dersom hjemreisen en usikker. Da sparer du ofte mer enn på å måtte betale opptil 500 kroner på å endre en fast billett.

Avgangsavla viser deg gaten flyet ditt skal dra fra, men ikke nødvendigvis det riktige tidspunktet.
Sjekk ved innsjekkinga når flyet faktisk skal gå. Her kan det være endringer i forhold til ruta, og det er irriterende å stresse seg gjennom sikkerhetskontrollen bare for å oppdage at flyet er 30 minutter forsinket.
Du kan og registrere mobilnummeret ditt ved billettbestilling så får du varsel på sms.

Via nettstedet www.seatguru.com kan du finne ut hvor de beste setene i ditt aktuelle fly er. Du finner flytypen ved å se på billetten eller billettbestillingen.
Du kan ofte bestille et bestemt sete ved bestilling på internett 22 timer før avreise. Men du kan også endre setet på nytt ved innsjekking. Da kan du oppleve at de beste setene, som tidligere var opptatt, nå er ledige.
Ved «free seating» står ofte kabinpersonalet og blokkerer akkurat disse setene når du kommer om bord. Spør om å få sitte der, så får du oftest ja.
Sjekk hva din tur vil koste


Konserter i London 2017/2018

KONSERTER HØST 2017 - VÅR 2018Hva sier du om billetter til noen av de største konserter i London? Opplev verdensstjerner på Wembley Stadium, klassiske Royal Albert Hall eller på tuseårsstedet O2 Arena. Hos oss får du bestille komplette  konsertpakker med hotell og billett.
Sjekk vårt enorme utvalg av konserter i London

Pink Floyd utstilling - SISTE FRIST

Pink Floyd utstilling - SISTE FRISTPink Floyd lyspæredrakt fra albumcoveret til «Delicate Sound of Thunder»

Victoria & Albert Museum viser den første store internasjonale utstillingen om Pink Floyd.
Utstillingen markere 50 årsjubileum for utgivelsen av singelen Arnold Layne, og med 200 millioner solgte plater siden da.
Sitat fra plate Dark Side of the Moon

Se bilder og video fra mitt besøk på utstillingen.
Vi følger plateutgivelsene kronologisk og utstillingen illustrerer bla. deres banebrytende bruk av spesialeffekter.
Du vil du få en unik mulighet til å se konsertopptak som aldri har vært vist tidligere, og et spesiallaget lasershow. V&A har jobbet tett med Roger Waters, David Gilmour og Nick Mason for å sette sammen denne utstillingen.
NB.Utstillingen avsluttes 15. oktober!
Få med deg denne unike muligheten

Fotball i Barcelona, Berlin eller Paris?

 Fotballreiser & billetter Barcelona

Et besøk hos FC Barcelona i den gigantiske Nou Camp (kapasitet over 98 000) er en helt uforglemmelig opplevelse. Se stjernetrioen Messi og Suarez i aksjon og nyt en lang helg i den fantastiske byen Barcelona.
Hos oss trenger du aldri å være nervøs for at levering av billetter til hotellet ikke fungerer. I god tid før avreise, sender vi billettene hjem til deg.
Sikkert. Profesjonellt. Dyktig.
Fotballreiser Barcelona - Berlin - Paris

Følg oss på Facebook

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Londontown teamet

Trenger du hjep til å finne akkurat den ferien som passer for deg og dine?
Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i dine valg, tilpasset dine behov og ønsker. Londontown kan tilby deg tilgang til alle tilbud i verdensmetropolen London. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir deg trygghet før, under og etter reisen.
Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Kontor i London · Skandinaviske ansatte · Døgnåpent servicekontor · 25 års erfaring

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet