Premier League og Championship 2017/18 er klar.. Vinn gavekort
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 

Velkommen til Londontown.no

 Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Å gjøre i London 

Ptemier League sesongen 2017/18

Kun ett par timer unna Norge venter deg tidenes opplevelser. Du har sikkert sett mye engelsk fotball på TV, men opplevelsen du deler med 70.000 andre elleville fans på tribunene i Premier League i England, kan ikke beskrives. Det må oppleves!
Hva med et besøk på Arsenals stadion Emitates? En tur med gutta for å se Manchester United, Liverpool eller Arsenal spille, etterfulgt av god mat og pub-til-pub runde på engelsk manér. Det er ikke langt mellom ”vannhullene” i London. Vi tilbyr enkeltbilletter og pakketurer skreddersydd etter eget ønske.
Ikke gå glipp av kampbillettene til storkampene. 25 års erfaring har lært oss hva som forventes av en fotballreise. Vi samarbeider med klubbene  og vi garanterer ekte billetter til en god pris.
For din sikkerhet har vi egen døgnvakt ved vårt kontor i London. Dette inngår i fotballreisen du kjøper gjennom oss. 
Vær raskt ute. De beste kampene blir fort utsolgt.
Les mer på våre nettsider

TOTTENHAM

Spurs er ikke fornøyd med sin andreplass i sesongen 2016/17 i Premier League. Vil det nye stadionet Wembley Stadium føre til at de får løfte seierspokalen våren 2018? Alle kamper der du kan følge The Spurs’ vei mot målet, er nå tilgjengelige for bestilling.
Meget bra billetter i Premium Match i block 203 og 204 på Wembley Club Level seksjonen. Meget bra sikt til banen. Gratis drikke i pausen. Møte med Spurs legende.
LES MER >

 

Tottenham
Chelsea

CHELSEA

Følg vinnerne av sesongen 2016/17 når ligatittelen skal forsvares. Se en kamp med “the boys in blue” på Stamford Bridge. Bestill billettene dine allerede i dag!
Sitteplasser langt fram i øvre delen av langsiden med middag og drikke i Wise Suite før kampen. Også drikke etter kampen, samt i pausen.
Suiten åpner 2½ time før avspark.
LES MER >

UNITED

Med en sjetteplass i bagasjen vil Manchester United ha et sterkt behov for å markere sin storhet. De attråverdige plassene kommer til å gå unna, så vær rask.
Sitteplass på Upper Tier Corner med tilgang til lounge før og etter kampen. Adgang til egne restauranter og bar. Matchprogram og kaffe/te. Vi har også oppgraderte billetter med servering og møte en tidligere United spiller.
LES MER >

Manchester United
Arsenal

ARSENAL

Arsenal havnet på en femteplats i sesongen 16/17 og vil kjempe hardt for å bli engelske mestere våren 2018. Bestill billettene til en av The Gunners’ kamper alt i dag!
Hvorfor ikke prøve Arsenal Club Level billetter?
Her får du foruten de beste plassene, også tilgang til privat bar/lounge både før og etter kampen. Gratis drikke i pausen.
LES MER >

 

Bestil dine billetter til Championship 2017/2018!

QUEENS PARK RANGERS

QPR, “the Superhoops” drar fans fra hele Europa til kampene sine! Gå ikke glipp av sjansen til å bli en av dem og oppleve stemningen til stede på arenaen Loftus Road. Seter på langside.
LES MER >

QPR
FULHAM

FULHAM

Fulham, “the Cottagers” — Londons eldste ligaklubb! Forhåndskjøp billettene dine og opplev kampen live på stadionet Craven Cottage. Herlig stadion — herlig fotball!
Seter på langside i Block 2.
LES MER >

   
   
   

NB. Vi trekker et gavekort på 250 pund iblandt dere som bestiller fotballtur før 1.august. Dette kan brukes som fratrekk på prisen på fotballturen deres, eller kanskje en extra tur?

Emirates Cup 29-30. juli 2017

Emirates Cup 2017

Endelig er Emirates Cup tilbake, og vil bli avholdt lørdag 29. juli og søndag 30. juli 2017. Bli med oss på Emirates Stadium for sommerens turnering: Den  portugisiske mester SL Benfica; Europa League-vinnere i 2014, 2015 og 2016 Sevilla FC, og RB Leipzig. Som med de tidligere Emirates Cup turneringene, er det to kamper på lørdag og to på søndag.
Lørdag 29. juli:
14.00 - RB Leipzig vs Sevilla FC 
16.20 - Arsenal vs SL Benfica 

Søndag 30. juli: 
14.00 - RB Leipzig vs SL Benfica

16.20 – Arsenal vs Sevilla FC

Pakketilbud:
2 døgn i delt twin/dobbeltrom på President hotell inkl. kontinental frokost, sitteplasser i Club Level begge dagene, leveranse av billetter til hotellet, alle skatter & serviceavgifter.
Opphold kan utvides med flere døgn hvis ønskelig.

Sitteplasser på langsiden i Club Level: kr 2660,- per person for komplett pakke.
Sitteplasser i hjørnet eller bak mål i Club Level: kr 2490,- per person for komplett pakke.
Send en forespørsel på Emirates Cup 2017

 

Chelsea - Arsenal i Community Shield 6. august

Chelsea - Arsenal i Community Shield 6. august

The Community Shield, Chelsea og Arsenal, spilles 6. august på Wembley Stadium.
Pakke med billett og 2 eller 3 døgn på President hotell inkl. engelsk frokost.
Fine sitteplasser i Club Wembley seksjonen. Dette er nøytral sone og går rundt hele arenaen. 
Billettene leveres på hotellet.
The Community Shield Wembley Stadium 6. august
Følg oss på Facebook

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag!

Londontown teamet

Trenger du hjep til å finne akkurat den ferien som passer for deg og dine?
Med vår kompetanse og erfaring gir vi deg trygghet i dine valg, tilpasset dine behov og ønsker. Londontown kan tilby deg tilgang til alle tilbud i verdensmetropolen London. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir deg trygghet før, under og etter reisen.
Du er velkommen til en hyggelig ferieprat på telefon +44 20 72 40 39 83 eller 900 19054,  på londontown.no eller  på mail: henry@londontown.no

Kontor i London · Skandinaviske ansatte · Døgnåpent servicekontor · 25 års erfaring

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet