Nytt år – Nye opplevelser
 
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
email fb Anbefal tw Tweet
 
 

Velkommen til Londontown.no

Hjemmeside l Hotell l Fotballreiser l Konserter l Musical l Severdigheter l Å gjøre i London


Godt Nyttår og velkommen til London
NYTT ÅR — NYE OPPLEVELSER

NYTT ÅR — NYE OPPLEVELSER I LONDON

Start året med å fylle på med nye opplevelser og arrangementer!
Hos oss i Londontown bestiller du hotell, dine billetter til musikal, fotballkamp og afternoon tea, eller hvorfor ikke en spennende sightseeingtur. 
London kan man aldri besøke for mange ganger. Her fins det alltid noe nytt å oppleve! Gå på en fengende musikal, nyt utsøkte godbiter på en ekte engelsk afternoon tea og opplev fotball der den er på sitt beste — på en arena i London!

Konsertreiser komplette med hotell og billett.
KONSERTER I LONDON VÅREN 2017 

Adele konsert i London

Black Sabbath - 29. og 31. januar
Green Day - 8. februar 
Rod Stewart - 26. og 27. februar
Procol Harum - 3. mars
Mike and the Mechanics - 26. mars 
Olly Murs - 31.og 31. mars + 1. april 
Sting - 9. og 10. april
Joe Bonamassa - 21. april
Harry Potter and the Philosopher's Stone 11. og 12. mai
Supertramp vokalist Roger Hodgson - 20. mai
Eric Clapton - 22. og 25. mai 
Iron Maiden - 27. og 28. mai 
KISS - 31. mai
Robbie Williams - 23. juni
Depeche Mode - 3. juni 2017
Guns N Roses - 16. og 17. juni 
Ritchie Blackmore Rainbow - 17. juni
Electric Light Orchestra - 24. juni
Phil Collins - 30. juni
Adele - 1. juli
Cliff Richard - 1. og 2. juli
Kings Of Leon - 6. juli

Les mer om alle våre konserter >>

Pink Floyd weekend.
THEIR MORTAL REMAINS

Pink Floyd weekend i London. Exhibition: Their Mortal Remains

Bli med oss på en komplett Pink Floyd tur i London i perioden 13. mai - 1. oktober 2017.
Victoria & Albert Museum viser den første store internasjonale utstillingen om Pink Floyd. 
Utstillingen markere 50 års-jubileum for utgivelsen av singelen Arnold Layne, og med 200 millioner solgte plater siden da.

Utstillingen inneholder mer enn 350 gjenstander inkludert materiale som aldri har vært vist tidligere. Høydepunktene inkluderer spektakulære og legendariske albumcovere som The Dark Side of the Moon, The Wall og The Division Bell, instrumenter, musikk teknologi, originale design, håndskrevne tekster og plakater.

Vi besøker The Pink Floyd Exhibition på V&A Museum på søndag. På mandag gjør vi en heldagstur med buss til Cambridge og rundt i London. Vi besøker steder som gir oss en forståelse av gruppens musikalske røtter og bandmedlemmens bakgrunn.
Pink Floyd tur i London

Ta din kjære med på en musicaltur til London
MUSICAL + HOTELL = SUPERBILLIG

Knalltilbud på pakke med musical og hotell

Sammen med vår engelske samarbeidspartner, Encore Tickets, har vi satt sammen
noen fantastiske pakker med hotell og musicalbillett fra bare £99pp.

Alle pakker med fine sitteplasser i Stalls eller Dress Circle (de beste plassene) og 4* hotell med frokost i sentrale London.  Ekstra døgn kan kjøpes i bestillingsprosessen til en meget hyggelig pris.

Kinky Boots + 4* hotell:
Kinky Boots er historien om han som arvet en skofabrikk av sin far. Far hadde hele sitt liv satset på håndsydde sko. Tidene forandrer seg, og folk vil ikke lenger betale for slik kvalitet. Hva gjør vi med dette? Løsningen er ikke nærliggende, men ustyrtelig morsom. 
Tilbudet er mandag og tirsdag kveld, eller matinee på onsdager fra 9. januar til 28. februar
Kinky Boots + 4* hotell

Beautiful - The Carole King Musical + 4* hotell:
Carole King, musikk legenden, var en vanlig jente med et ekstraordinært talent. Hun kjempet seg inn i platebransjen som tenåring og solgte sin første hit , Will you love me tomorrow, da hun var bare sytten. Da hun var tjue skrev hun slagere for de største band i rock ' n' roll, inkludert Drifter , The Shirelles, Aretha Franklin og The Monkees.
Tilbudet er mandag, onsdag og fredag, samt lørdag matinee fra 9. januar til 15. februar
Beautiful - The Carole King Musical + 4* hotell

Wicked + 4* hotell:
WICKED, en prisbelønnet klassisk musical, har blitt hyllet som "en av de største musicals i vår tid" (Daily Mail). Nå er Wicked det niende lengstlevende showet i West End, og fortsatt svever de høyt på Londons Apollo Victoria Theatre etter mer enn 3750 forestillinger. Dette globalt fenomen har nå blitt sett av nesten 7 millioner tilskuere i London.
Tilbudet er mandag -  lørdag kveld fra 9. januar til 28. februar
Wicked + 4* hotel

Thriller + 4* hotell:
Thriller - Live er en spektakulært, fartsfylt musical som hyller karrieren til Michael Jackson og Jackson 5.  Thriller - Live har over to timer med hitlåter i et show i verdensklasse som kjennetegnet deres legendariske liveopptredener. Jackson-sangene blir levert av en utrolig talentfull rollebesetning og live band.
Her får vi høre: I Want You Back, I'll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song og Thriller pluss mange flere!
Tilbudet er tirsdag - torsdag, samt lørdag kveld og søndag matinee fra 9. januar til 4. februar
Thriller + 4* hotell

Fantastisk utsikt over London og Themsen
LONDON OVENFRA

Fantastisk utsikt over London og Themsen

Etter du har hatt glede av London fra bakkenivå, er det en god idé å ta turen oppover og la blikket falle ned på byen og dens berømte elv. Det er mange steder hvor du kan nyte panoramautsikt over London, fra verdens høyeste pariserhjul, Coca-Cola London Eye, til Storbritannias høyeste bygning, The Shard; fra Londons taubane, Emirates Air Line, til imponerende Golden Gallery på St Paul-katedralen. Å klatre opp til toppen er den beste måten å få en følelse av byen og fullt ut beundre Londons imponerende horisont.

Golden Gallery i St. Paul-katedralen
Det er 528 trappetrinn til Golden Gallery på kuppelen til St. Paul-katedralen. Dette er det minste av galleriene og det går rundt ytterkuppelens høyeste punkt på 85,4 meter. Besøkende som tar veien til dette galleriet vil bli behandlet med en panoramautsikt over London som tar inn Themsen, Tate, Modern og Shakespeares Globe Theatre.
Tube stasjon: St Paul’s

London Eye
Sentralt plassert i hovedstadens kjerne, ved siden av Themsen og Houses of Parliament, ligger Coca-Cola London Eye, et av de moderne symbolene som representerer hovedstaden og har blitt et globalt ikon. Med sine 135 meter er dette verdens høyeste observasjonshjul. Denne opplevelsen gir en praktfull 360-graders utsikt over London, og de este av de berømte landemerkene.
Tube stasjon: Waterloo

Utsikt fra The Shard
Plassert på toppen av The Shard nner du Vest-Europas høyeste bygning og Londons nyeste landemerke. Utsikten fra The Shard er en førsteklasses attraksjon for turister og tilbyr spektakulær utsikt over London opptil 64 kilometer. Med en høyde på 244 meter er utsikten over hele London fra The Shard ubeskrivelig.
Tube stasjon: London Bridge

Beste besøkstid: På en klar dag for best utsikt
Faktaopplysning: Over 5 000 mennesker har forlovet seg på Coca-Cola London Eye siden det åpnet. St. Paul-katedralen var Londons høyeste bygning fra den ble bygget inntil 1962.
Ønsker du billetter til disse severdigheter

Fotballturer med Londonguide 
SE KAMPER I PREMIER LEAGUE OG LA LIGA

Fotballreiser & fotballbilletter til England

Opplev verdens beste fotball direkte på stadion i England og Spania! Tv-kamper med stjerner som Coutinho, Rooney, Messi og Ronaldo har sin sjarm, men det er først når du deler opplevelsen med 50 000 syngende supportere at fotball blir magisk og interessen en lidenskap.
Bestill fotballturen med Londontown i dag!Følg oss på Facebook

Londontown-teamet ønsker deg en fantastisk dag videre!

Londontown teamet

Du kan nå oss ved behov på +44 20 72 40 39 83 eller 900 19054

 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet