Åpne i nettleser
Følg oss:
fb tw site
 
 
Logo
 
Londontown

ENGELSKE PUND PÅ TUR NED!

Engelske pund har nå sunket ned fra i overkant av 13 kr til 12 kr. Dette betyr at det har blitt billigere å feriere i London. Alle våre norske priser er beregnet utifra en pundkurs på 13 kroner, så du kan trekke fra 9% på alle våre nåværende priser. Benytt anledningen til å møte våren i London NÅ!

NÅR HADDE DU SIST EN HELG MED GUTTA?

Når hadde du sist en helg med gutta?

Dere liker å ha det moro, men hva skal dere finne på? Dere kommer til å bli overrasket over alt London kan varte opp med, enten dere bare skal gjøre noe en ettermiddag, eller vil ha en kjempehelg sammen. 

1. Vinyl junkie
Start på Honest Jon`s i 278 Portbello Road. Her er musikken møysommelig kategorisert etter sjanger. Her kan du stole på betjeningen, de er ikke ut etter å lure på deg noe du ikke liker.
Reckless Records i 30 Berwick Street finner du et mer tradisjonelt utvalg med pop og elektronika.
Er du ute etter mer indiemusikk, prøv Rough Trade East i 91 Brick Lane eller Rough Trade West i 130 Talbot Road.
Ellers kan anbefales seconhandbutikken Alan`s Record and CD Shop i 218 High Street

2. The Gunners Pub
Her opplever du ekte fotballpatriotisme. Selv om du ikke er Arsenalfans, eller overhodet ikke fotballinteressert, er dette stedet man må besøke for å oppleve ekte engelsk fotballkultur. Du finner den i 204 Blackstock Road

3. Londons beste pub
The White Horse er kåret til Londons beste pub, og her er det øltradisjoner tilbake til 1688. De ligger i idylliske Parson Green med et stort uteområde med egen grill.Her tilbyr de 146 sorter øl på flaske, 40 typer fatøl og 80 gode viner. Puben ligger mellom hjemmebanene til Fulham og Chelsea, og kan være et perfekt samlingssted før kampen. 1-3 Parsons Green

4. Den perfekte bikerjakken
Leter du etter den perfekte skinnjakken, er det bare å gjøre som Justin Timberlake, Jay-Z og U2. De ender alle hos All Saints Spitafield i 287 High Street Camden. De er mest kjente for sine røffe skinnjakker og slitte bikerboots.

5. Er du glad i spareribs eller gode biffer
Er du glad i spareribs, gode biffer, fritert kylling og annen digg grill/blues mat. This is the place! I tillegg til utrolig god mat har de veldige gode bartendere som kan lage det meste du måtte trenge av forfriskninger. Prøv ut The Blues Kitchen i 111-113 Camden High Street

På guttetur bor dere på President hotell

A-HA konsert i mektige O2 Arena  26. mars

Benytt anledning til å oppleve A-HA på deres verdensturne i legendariske O2 Arena sammen med 20.000 fans.
Denne konsertarenaen er legendarisk og må bare oppleves. Du får meget bra sitteplasser med tilgang til barer og restauranter. Benytt denne anledning til en uforglemmelig opplevelse til en meget bra pris.
aha konsertPakke vi tilbyr på A-HA konsert:
- Meget bra sitteplass i block 103 på O2 Arena
- 2 døgn i dobbelt/twinroom på President hotel inkl. frokost
- Billetter levert på hotellet
- Alle skatter og avgifter inkludert
Pris kr 2360,- pr person 
Ønsker du flere døgn på hotell, er prisen kr 570,- pr døgn pr person.
A-HA konsert London

LES MER
 
 
AHA KONSERT
A-HA KONSERT LONDON
Mariah Carey
Bruce
BRUCE SPRINGSTEEN
 
Beyonce
 
Rod Stewart
 
Michael Bolton
 
Andrea Bocelli
ANDREA BOCELLI
London reise med barn
IL DIVO
IL DIVO KONSERT
 
 
 

Chelsea Flower Show London 24 - 28. mai

Ingen kan blomster, hager og slott slik som engelskmennene! Et av høydepunktene er Chelsea Flower show som arrangeres hvert år i slutten av mai.
Chelsea Flower ShowBillettene til Chelsea Flower Show selges fort ut, så vi anbefaler deg å bestille så raskt som mulig for å sikre deg denne unike muligheten.
Chelsea Flower Show blir kalt for gartnerens Mekka. Blomstereventyret som arrangeres ved Royal Hospital i Chelsea blir betegnet som ”Flower Wonderland” og viser oss et vell av nydelige blomster og forskjellig hagedesign. 
Her er farger, former, lukter og sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

Våre pakker inkluderer:
- 2 døgn i delt dobbeltrom med Engelsk frokost
- Inngang Chelsea Flower Show
- Alle skatter og avgifter inkludert 
Pakke  kr 2795 kr
Chelsea Flower Show

 

En tur ut av London - del 3

Hampshire

Hampshire er typisk England, med to nasjonalparker, åskammer, trelandskap, historiske katedralbyer og en sørlig kystlinje med masse historie, samt Englands beste muligheter for seiling. Områdets stolte mattradisjon er formet av det varierte landskapet og landsbygda.

Over halvparten av landområdet i Hampshire er matjord. I tillegg er det jaktområder i New Forest-området som har ført til Hampshire-tradisjonen med dyrestek, kanin og fasan. Hampshire er kanskje mest kjent for grisehold, derav bacon og skinke. Det var romerne som introduserte vingårdene, og nylig har over 15 blitt gjenåpnet i Hampshire, samtidig som det fortsatt er en aktiv bryggerisektor som produserer lokale ølsorter. Elvene Itchen, Test og Avon er berømte for fiskemulighetene, særlig for ørret og laks. 

Mange stjernekokker har derfor åpnet gastro-pøbber, restauranter og hoteller i Hampshire. Prøv en herlig ettermiddagste på Chewton Glen-hotellet i New Forest eller en tradisjonell pøbblunsj eller lokal øl på en storslagen landsbypøbb.

Gårdbrukermarkedet i Winchester er blant landets største.
To ganger i måneden er det over 80 produsenter som selger forskjellige typer kjøtt, ost, iskrem, honning, brød, fersk og røkt fisk, samt et stort utvalg av frukt, grønnsaker og eplejuice. Hampshires lokale matscene er i stadig vekst og Matfestivalen i Hampshire gir den mulighet til å stå i begivenhetenes sentrum. Matfestivalen i Hampshire feirer 16-årsjubileum i 2016, og den har vokst fra et helgearrangement til 75 arrangementer hver juli. Når du shopper og spiser i nasjonalparken New Forest, bør du se om varen er merket med New Forest, noe som garanterer at 

produktet er produsert lokalt og har innfridd de høye standardene til dyrevelferd. Merket har vært en stor suksess, og har ført til at stjernekokker har laget New Forest-frokosten. Det finnes også en veganversjon som består av grove hvetemelskjekser med spinat, røkt ost, eggerøre og velsmakende hollandaise-saus.

I Hampshires kystbyer finner du også sjømat. Inn on the Beach på Hayling Island har en stor terrasse med utsikt over stranden og Solent – inne er det en sjampanje- og østersbar. Vakre Emsworth er et matparadis med et stort utvalg av spisesteder, nisje-matbutikker og et månedlig gårdbrukermarked. 

Avstand til London
South West Trains tar deg fra London Waterloo til Winchester på 1 time og hjertet av New Forest på 1,5 time 

Faktaopplysning
Den første engelske vingården i moderne tid ble etablert på Hambledon i Hampshire i 1951, Major-General Guy Salisbury-Jones plantet et område på én hektar med Seyval Blanc-druer, som produserte den første vinen i 1954.
Den berømte TV-kokken Rick Stein har en restaurant i Winchester som serverer klassisk sjømat og retter som er inspirert av steder han har besøkt 

Beste besøkstid
I juli for å delta på Matfestivalen i Hampshire
Det er en flott opplevelse å besøke nasjonalparkene tidlig om året når alle vårblomstene er ute, samt om høsten når det det blir farge på trærne. 

 
 
del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
De Skandinaviske Londonguider, Fagerliv 1, 2312 Ottestad
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
 
                                 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet