Åpne i nettleser
Følg oss:
fb tw site
 
 
Logo
 
Londontown

CUPFINALE PÅ WEMBLEY 28. FEBRUAR 

Cupfinale Wembley

Bli med oss å opplev Cupfinalen på Wembley 28. februar hvor de to gigantene Liverpool og Manchester City braker sammen. Vi kan tilby billetter på Club Wembley med en utmerket utsikt, flere restauranter og barer samt oppgraderte seter.
Wembley Stadium er Europas nest største fotballstadion (Etter Camp Nou, Barcelona), og har plass til 90 000 tilskuere. Tenk deg hvilken stemning du får oppleve her!
Cupfinale Wembley

Vinn fotballboken Engelske fotballklubber. 
Alle som bestiller fotballtur før 1. mars 2016, er med i trekningen av to eksemplarer av boken "Engelske fotballklubber igjennom 125 år". Boken er et klenodium for deg som er opptatt ev engelsk fotball. Her får du en gjennomgang av historie, viktige spiller, fakta osv av nærmere 100 engelske fotballklubber. 
Boka er rikt illustrert med både nyere og mer sjeldne historiske foto. Mange nordmenn er omtalt, ikke minst Manchester United – legenden og nåværende manager for Cardiff, Ole Gunnar Solskjær som er beæret med helsides foto. Boka inneholder relevant oppdatert statistikk, blant annet har VG bidratt til den norske utgaven med en oversikt over 60 nordmenn og hvilke klubber de har vært knyttet til i engelsk toppfotball siden 1980. 
Fotballreiser England

OPPTIL 20% PÅ HOTELL I LONDON HOS LONDONTOWN

Hotell London

Vi har gjort direkteavtaler med de fleste av hotellene vi selger i London, og kan derfor tilby en meget bra pris. Vi kjøper hotellrom direkte fra hotellene, og ikke som de store turoperatørene, via hotels . com. Dette betyr at vi får de beste prisene for deg som kunde, og vi ligger i snitt 20% under andre leverandører på disse hotellene. Alle våre hotellpriser er også inkludert frokost, noe som normalt ikke er inkludert hos de fleste store turoperatørene. Jeg har selv testet ut hotellene vi tilbyr i London, og kan derfor garantere en akseptabel standard.
 

LES MER
 
 
ACDC konsert
AC/DC KONSERT
REISE MED BARN
IGGY POP KONSERT
 IGGY POP KONSERT
 
Mariah Carey konsert
 
Romantisk weekend
 
A-HA konsert London
 
BRITT FLOYD
BRIT FLOYD
British Summer Time festival London
KEW
KEW MUSICAL FESTIVAL
 
 
 

SE VÅRE LONDON OG KONSERTER VIDEOER

Vi har samlet flere videor på vår YouTube kanal. Se bla konsertklipp med Brit Floyd, A-HA, Justin Bieber og David Gilmour. Ellers har vi videoer fra St Giles hotell, London tips og anbefalinger, London sightseeing i rød dobbeltdekker, Harry Potter film locations i London og Harry Potter tur i London.
London Town's YouTube videos

ATTRAKSJONER DU IKKE FINNER I GUIDEBØKENE

Woman in BlackThe Woman in Black gir deg garantert frysninger!
Susan Hills kritikerroste spøkelseshistorie The Woman In Black kommer dramatisk til live i Stephen Mallatratt fantastiske produksjon. Stykket har nå spilt i over 25 år i West End og fortsetter å være en publikumsfavoritt.
The Woman in Black handler om en advokat som er besatt av en forbannelse som han mener har blitt kastet over ham og hans familie, av spøkelset til en Woman in Black. Dette engasjerer en skeptisk ung skuespiller til å hjelpe ham fortelle sin skremmende historie og hjelpe ham å gi slipp på sin frykt. Det hele begynner uskyldig nok, men som de kommer lenger inn i hans mørkeste minnet, finner de seg selv fanget opp i en særdeles skummel verden.

Little Venice
Like nord for Paddington ligger Little Venice. Denne pittoreske "landsbyen" i London Grand Union og Regents Canals møtes, er hjem til en rekke av kanalens kafeer, puber og restauranter. Herfra kan du ta en båttur eller gå til fots og se hvordan den svingete vannveien slynger seg gjennom hjertet av byen. Du kan ta turen ned strømmen forbi sjarmerende Regency gatene i Maida Vale og Ons Tors Regent ' s Park og Camden, eller følg denne fredelige korridoren oppstrøms mot vest og nyte roen i de vassdrag som føles som en million miles fra kjas og mas veier og gater i nærheten.
Les mer i vår London blog om Little Venice
 

FLERE TIPS I VÅR LONDONBLOG  >>

 
 
del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
De Skandinaviske Londonguider, Fagerliv 1, 2312 Ottestad
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
 
                                 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet