Ingen bilder? Åpne i nettleser
Facebook
mandag 12. august 2013
Nå braker det løs. Er du klar?
England
Fotball pub

Premier League: Én liten uke til avspark!
Premier League 2013/2014 er rett rundt hjørnet. Lørdag 17. august er det endelig klart for første runde, og eksperter verden over spår en mer uforutsigbar og åpen sesong enn på lenge. Dette spesielt med tanke på bytte av managere i de tre store klubbene Manchester United, Manchester City og Chelsea.
Vi selger både enkeltbilletter og pakketurer, og er offesiell agent for alle lagene i Premier League.

- Fotballreiser Arsenal
- Fotballreiser Aston Villa
Fotballreiser Chelsea 
- Fotballreiser Crystal Palace
Fotballreiser Fulham
Fotballreiser Liverpool
Fotballreiser Manchester United
Fotballreiser Tottenham
Fotballreiser West Ham 

Bli med på en rundtur på Stamford Bridge. 
Chelsea Football Club Tour

Bli med oss på en rundttur på Emirates Stadium
Emirates Stadium Tour

Flyreise til London, Liverpool eller Manchester

Barcelona venter med sol og fotball
Neymar
Messi

Du har nå muligheten til å skaffe deg billige billetter til en fantastisk fotballkamp på Camp Nou, der du og dine venner kommer til å oppleve et fantastisk oppgjør, enten det er i den spanske eliteserien eller en europeisk cup-kamp.

Byen i seg selv er også verdt turen – her kan du nyte fantastiske Spania på sitt beste. Utesteder, flott klima, lekre restauranter og masse å se på.

Klubbens stadion er Camp Nou, Europas største fotballarena med kapasitet til nesten 99 000 tilskuere. Det sier seg selv at det er litt av en opplevelse å se Katalonerene ta imot motstanden fra fjern og nær foran snaut 100 000 tilskuere – det er et helt enormt trykk på denne fantastiske fotballarenaen.

Som et av verdens største fotballag, har naturligvis både klubben og byen ekstremt mye fotball å by på. Dette er et sted som alle fotballinteresserte vil elske, og en fotballtur som du og vennene dine vil huske for alltid. Bare det å se denne eminente fotballstadion er verdt turen. Og, som vi har nevnt, når man er ferdig med å se en fantastisk fotballkamp med noen av verdens aller beste fotballspillere, kan man nyte en av de flotteste byene i hele Europa.
Fotballturer Barcelona 
Flyreiser til Barcelona

En høst full av konsertbegivenheter
Black Sabbath
Sigur Ros
Bruno Mars

For mange har det blitt naturlig å reise til London for å gå på konsert.
De største artistene kommer til O2 i London eller Wembley Arena, og høsten 2013/ vår 2014 venter mange spennende konserter på disse gigantiske arenaer. 
Vi gir deg oversikt over noen av konsertene du kan oppleve:

2013
Roger Waters - 14.sept
Soundgarden - 18. sept
Bruno Mars - 8. okt
Jay Z - 10. okt
Crosby, Stills and Nash - 11. okt
Deep Purple - 16. okt 
Depeche Mode - 19. nov
Sigur Ros - 21. nov
Queens of Stone Age - 22. nov
Nickelback - 24. nov
Fleetwwod Mac - 24. nov 
Bob Dylan - 26. nov
Simple Minds - 30. nov
Black Sabbath - 10.des
Status Quo - 15.des

2014
Maroon 5 - 10. jan
Dream Theater - 14.feb
Gipsy Kings - 20. feb
Rick Wakeman - 30.apr 
One Direction - 7. juni

London - En høsttur kanskje?
London shopping
Bond Street
Shopping bags
Londontaxi
Londontaxi
Hotell kos

Sommeren er ikke over ennå, men det begynner å bli på tide å se fremover, og planlegge høstens storbytur.

Flyreise til London
London er en populær destinasjon for nordmenn, og dermed går det direkteruter fra så og si alle de største byene. SAS flyr direkte fra Oslo, Stavanger og Bergen. Norwegian flyr direkte fra Oslo, Bergen, trondheim, Stavanger, Tromsø og Ålesund. Ryanair flyr direkte fra Torp, Haugesund og Rygge (fra 1. oktober). British Airways flyr direkte fra Oslo.
Flybilletter London

Reise kollektivt i London
Billigste måte å komme seg rundt i London på er å bruke kollektivtransporten. Unn deg en black cab-tur eller to, for det er en morsom opplevelse, men det gjør dype innhogg i feriebudsjettet, hvis dere ikke er mange som spleiser. Skaff deg i stedet et Oyster card. Dette er et reisekort som du kjøper på stasjoner og i kiosker, og fyller opp med kreditt, omtrent som et kontantkort. Det finnes egne kort for besøkende.
Se mer her. 

Sightseeing og severdigheter i London
Når vi er inne på det - de knallrøde toetasjes londonbussene er en del av byens identitet, og en fin måte å komme seg rundt på (selv om de kan bli stående i kork - skylda faller ofte på "the man in the van", varbilsjåføren som uten blygsel parkerer i bussfilen for å levere varene sine). Har du litt tålmodighet, er et hett tips å ta en av sentrumsrutene gjennom byen. Prøv å kapre plassene helt foran i andre etasje, og du har topp utsikt over severdighetene du kjører forbi. Hopp for eksempel på buss nummer 11 ved Liverpool Street Station, og kjør gjennom City, forbi St. Paul's Cathedral, gjennom Westminster, der du ser Big Ben, London Eye og Parliamentet, og videre gjennom de grisedyre boligorådene i Victoria og Belgravia før du ender opp i handlegaten King's Road, i hjertet av fasjonable Chelsea. Tilbake igjen hopper du på buss nummer 19, som kjører gjennom Knightsbridge og forbi Harrod's, hjørnet der Green Park og Hyde park møtes, og videre opp Piccadilly, forbi hotellet The Ritz, og opp til Piccadilly Circus og Soho, forbi musikalgaten Shaftesbury Avenue, og opp til Covent Garden.
Sightseeing og severdigheter

Restauranter i London
Det kryr av restauranter i London - mange er veldig bra, men en god del er bånn i bøtta, for å si det rett ut. En tommelfingerregel er å styre unna alt som heter et eller annet med "steak house", og også være skeptisk til spisestedene som ligger midt i de mest populære turistdestinasjonene som Covent Garden og Piccadilly Circus. Det inkluderer også turistrestauranter som Hard Rock Café og Planet Hollywood. Hvem gidder å betale skjorta for hamburgermat, egentlig?
Restauranter i London

Hoteller i London
De fleste av våre hotell ligger i og rundt Oxford Street. Herfra er det bare en kort spasertur til den legendariske shoppinggaten Oxford Street der mange av de kjente butikkene og varehusene ligger, utallige restauranter, kafeer, barer og puber.  Uansett hvor du bor er det enkelt å komme seg rundt med T-bane og buss. 
Hoteller i London

Jesus Christ Superstar i London 13.oktober
Christ

Jesus Christ Superstar er en «rockeopera», en underdefinisjon av musikal, skrevet av Tim Rice (tekst) og Andrew Lloyd Webber (musikk), som ble utgitt første gang på plate i 1970. Stykket gjennomgår de politiske og personlige motsetningene mellom Judas Iskariot og Jesus Kristus.
Handlingen foregår den siste uken av Jesu liv, begynner med inntoget i Jerusalem og ender med korsfestelsen. Stykket har anakronistiske holdninger fra 1900-tallet og ironiske allusjoner til dagens moderne liv.

Nå vises KUN EN forestilling på O2 Arenai i London 13.oktober 2013.
O2 Arena har plass til 20.000 tilskuere, og her blir det fullt - garantert !
Benytt denne ensestående sjansen...
Billetter Jesus Christ Superstar
Hotell i London

Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook